TV / Telefon / Internet

Fibernet

Fibernet benyttes i foreningen til levering af TV, Radio, Internet samt Telefoni.

Fibia (fibia.dk) står for levering, fakturering og support, mens indhold leveres af Waoo (waoo.dk). Der trækkes hver måned kr. 119,- over huslejen som modregnes eventuelt leverede produkter.

Fibernettet leveres vha. en fiberboks i hver lejlighed samt et tilhørende antennestik.

Bemærk at Fibia er det nye navn for Seas-Nve's fiberafdeling og at der dermed kan være materiale der referer vilkårligt til begge selskaber.

Kabel TV og Radio

TV og Radio kanaler leveres af Waoo og forsynes via almindeligt antennestik opsat ved siden af fiberboksen. Priser kan fås ved at kontakte Fibia kundeservice og oplyse ens addresse.

Der findes et antal TV pakker at vælge imellem. Hvilke kanaler der er inkluderet i hvilke pakker kan man finde på denne side: TV pakker. Bemærk at det ikke er obligatorisk at bestille en TV pakke.

Det er muligt at tilkøbe en TV boks der både giver mulighed for at optage programmer, starte forfra, TV on demand og samtidigt giver mulighed for at tilkøbe ekstra kanaler.

Signalet leveres både analogt og digitalt over antennestikket samt digitalt på TV boksen.

Internet

Internet leveres via datastik i fiberboksen af Waoo. Det er p.t. muligt at få hastigheder fra 50Mbit/s op til 500Mbit/s. Priser kan oplyses af Fibia.

Der er også mulighed for internet gennem andre udbydere, f.eks. internet via fastnettelefon (ADSL).

Telefoni

Der følger automatisk et gratis telefonabonnement med hos Waoo, inklusiv nyt telefonnummer. Priser kan ses på Waoo's hjemmeside. Bemærk at man skal benytte udtaget fra fiberboksen for at kunne ringe igennem Waoo.

Det er yderligere muligt at få telefoni gennem TDC, eller anden udbyder, gennem et almindeligt telefoni stik opsat i lejligheden. Ønsker du yderligere information om telefoni gennem TDC kan det findes her: TDC Telefoni