Arkiv

I arkivet kan du finde samtlige artikler.

Artikler fra bestyrelsen

Resume af bestyrelsesmøde tirsdag d. 23. maj samt generel orientering

Skrevet af Christian Bech .

Afbud på mødet: Ingen


• Husk at der er arbejdsdag i gårdene, søndag d. 23. Juni kl. 10.00 (mødested: Store gård), hvor vi sætter lidt ekstra skik på gårdene, og slutter af med grillmad. I år kommer maden til at være noget helt særligt, da den vil blive leveret af vores egen suppleant-kok, Charlotte. Tilmeld dig på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller 30 46 83 25, senest 14. Juni.

• Der arbejdes på at skifte udbyder på internet og TV, da ejerforeningen ikke længere er forpligtet af den nuværende aftale. Der vil blive informeret om dette, på det kommende beboermøde - se næste punkt.


• Der indkaldes til beboermøde mandag d. 24. Juni kl. 19.00 i Valby Kulturhus, for at orientere om og drøfte indholdet af den modtagne tilstandsrapport og kommende vedligeholdelsesplan for større udskiftningsarbejder. I samme forbindelse drøftes også ovenstående punkt ang. Internet og TV.


• Der arbejdes på en plan for forskønnelse af lille gård - mere herom snarligt.


• Der er blevet fundet dato for retssagen vedrørende tagprojektet, som er anket til landsretten, 21. oktober. Der kan derfor ikke forventes at skulle gøres nogen indbetalinger til tagudskiftningen foreløbigt.


• Bestyrelsen har fundet det på tide at gennemføre et åbent udbud på vores viceværtopgaver, og kan meddele, at vi har indgået en fordelagtig aftale med en ny leverandør. Vi modtag i alt 10 tilbud, hvoraf vi har valgt det tilbud der giver ejerforeningen den bedste kvalitet i forhold til prisen. Den nye leverandør glæder sig til at starte op, hvilket vil være i løbet af august måned. Vi takker i den forbindelse Jan for hans mange år hos os.

Husk arbejdsdag d. 23. juni kl. 10.00

Husk beboermøde d. 24. juni kl. 19.00

Næste bestyrelsesmøde er mandag d. 24. juni.